Source: Revista Brasileira de Mandioca. Conference titles: International Scientific Meeting in Cassava Biotechnology Network. Unidade: ESALQ
Subjects: PLANTAS CULTIVADAS (FISIOLOGIA), ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS, ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL
ABNT
SARMENTO, Silene Bruder Silveira et al. Growth rate, starch and fiber content in cassava store root as an indications of harvesting time. Revista Brasileira de Mandioca. Salvador: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 27 abr. 2024. , 1998APA
Sarmento, S. B. S., Carvalho, L. J. C. B., Cereda, M. P., Penteado, M. de V. C., & Piedade, S. M. de S. (1998). Growth rate, starch and fiber content in cassava store root as an indications of harvesting time. Revista Brasileira de Mandioca. Salvador: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.NLM
Sarmento SBS, Carvalho LJCB, Cereda MP, Penteado M de VC, Piedade SM de S. Growth rate, starch and fiber content in cassava store root as an indications of harvesting time. Revista Brasileira de Mandioca. 1998 ;17 supl. 62.[citado 2024 abr. 27 ]Vancouver
Sarmento SBS, Carvalho LJCB, Cereda MP, Penteado M de VC, Piedade SM de S. Growth rate, starch and fiber content in cassava store root as an indications of harvesting time. Revista Brasileira de Mandioca. 1998 ;17 supl. 62.[citado 2024 abr. 27 ]